Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Groepsex, een beginners handleiding

Door:
Sarah
Geplaatst:
29-11-2022
site.commets:
0

Veel mensen fantaseren over groepsex. Het idee van al die lichamen, al die seksuele energie, al die lust, en dat allemaal samen, dat spreekt ontzettend veel mensen aan. Ook omdat het voor veel mensen nog steeds een taboe kan zijn. En dat wat je stiekem doet, is nog geiler natuurlijk.

Het taboe gaat er steeds meer af en steeds meer mensen genieten van groepsex en zijn ernaar op zoek. Er zijn ontzettend veel vormen van groepsex. Dat kan met een paar mensen zijn, of echt met heel veel mensen. Met allemaal mannen en een vrouw, allemaal koppels, in een club, bij iemand thuis, en ga zo maar door.

De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is wat veel mensen ook aanspreekt. Je kan blijven variëren en het wordt nooit saai. Je ziet ook steeds vaker dat mensen een open relatie hebben, waarin samen groepsex hebben, ook een mogelijkheid is.

Als je groepsex samen met jouw sexpartner wil, dan die je dat wel goed op voorhand te bespreken. Fantaseren is heel lekker en geil, maar in de praktijk gaan ook nog andere gevoelens een rol spelen. Door verschillende scenarios op voorhand te bespreken en daar duidelijke afspraken over te maken, zorg je ervoor dat het lekker en geil blijft.

Wat is groepsex?

Heel kort door de bocht is groepsex gewoon sex met meerdere mensen tegelijk. Dat klinkt logisch, maar dat kan in alle mogelijke combinaties. Zodra er meer dan twee mensen tegelijk sex hebben, of dat nou met elkaar of met anderen is, dan wordt het groepsex genoemd.

Er zijn allerhande handelingen mogelijk die groepsex definiëren. Denk dan onder meer aan:

· De gelijktijdige penetratie van 1 persoon in mond, anus of vagina

· Dubbele penetratie of sandwich, in vagina en anus

· Drievoudige penetratie, 2 penissen in vagina en 1 in anus, of andersom

· Dubbele vaginale penetratie, 2 penissen in 1 vagina

· Dubbele anale penetratie, 2 penissen in 1 anus

Natuurlijk kan je ook groepsex hebben zonder dat er penetratie plaatsvindt. Denk dan aan orale sex, vrijen, vingeren en trekken, en laat zo jouw fantasie maar verder denken. Je kan ook groepsex hebben zonder dat je sex hebt met iedereen die meedoet. Je kan zelfs alleen toekijken en masturberen wanneer andere mensen sex hebben.

GroepsexHandleidingBlogPic1

Verschillende vormen van groepsex

Er zijn ontzettend veel verschillende vormen van groepsex te bedenken. Elke seksuele activiteit die je hebt met meer dan twee mensen kan benoemd worden als groepsex. Bij sommige vormen, zoals een trio, kan jij je vast de geilste voorstellingen maken, en bij andere mogelijkheden kan dat wat onduidelijker zijn.

Gangbang

Je spreekt van een gangbang wanneer 1 vrouw door meerdere mannen geneukt wordt. Dat kan in heel veel settings gebeuren. Vaak wordt dit ook georganiseerd. Bijvoorbeeld door een hoertje die in een keer een lading geld wil verdienen, maar het kan ook een koppel zijn dat erop geilt en die dit gewoon privé organiseren.

Orgie

Bij een orgie hebben heel veel mensen sex met elkaar, in dezelfde ruimte. Je hoeft dan niet per se met iedereen sex te hebben om het een orgie te kunnen noemen. Dit kan bijvoorbeeld in een sexclub of swingersclub gebeuren, maar er zijn ook mensen die privéfeestjes speciaal voor orgies organiseren en het is een geliefd onderwerp in pornofilms.

Waar vind ik groepsex?

Groepsex is niet iets waar je per ongelijk binnenloopt, uitzonderingen daargelaten. Dat zijn speciale gelegenheden, waarvoor je soms uitgenodigd kan worden, maar waar je meestal gewoon naartoe kan gaan. Je kan natuurlijk ook altijd een privéfeestje organiseren.

Je kan dan een oproepje plaatsen op een sexsite. Er zijn heel veel sexsites waar je mensen kan leren kennen voor sex. Ook voor groepsex. Je kan je dan gratis aanmelden en gratis een profiel maken of een sexadvertentie plaatsen. Daarin kan je aangeven dat je mensen zoekt voor groepsex.

Het handige daaraan is dat je enige controle hebt over wie jouw sexcontacten zijn. Je kan mensen dan een beetje leren kennen, ontdekken of jullie seksuele chemie hebben en of het verder klikt, maar ook of ze verzorgd zijn en passen binnen het beeld dat jij hebt van groepsex.

Er zijn natuurlijk ook andere gelegenheden waar je naartoe kan gaan voor groepsex. De meest spontane is misschien wel de parking voor parkingsex. Je kan dat eerst online afspreken, maar je kan ook gewoon gaan kijken of er andere mensen zijn. Op bekende parkingsex locaties zijn vaak mensen die verschillende vormen van groepsex zoeken.

GroepsexHandleidingBlogPic2

Swingersclubs

Ook in swingersclubs of parenclubs kan je terecht voor groepsex. Hier komen mannen, vrouwen en koppels bij elkaar voor sex. Het is niet per se zo dat iedereen ook sex met elkaar heeft of sex in dezelfde ruimte heeft, maar dat kan wel. Iedereen kan naar swingersclubs gaan voor groepsex.

Sexfeesten

Er zijn ook allerhande sexfeesten en erotische feesten. Die hebben vaak een kinky tintje, maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Bij de meeste feesten is iedereen welkom, als je aan de dresscode voldoet. Er zijn hele grote sexfeesten, maar je vindt ook kleinere, en intiemere sexfeesten.

Speciaal voor de vrouwen die sperma slikken; bukkake

Bukkake klinkt wat apart en het verraadt niet waar het op slaat. Het is het Japanse woord voor ‘plons’, ‘begieten', ‘bespatten, of ‘douche', en er zijn nog wel een paar verschillende vertalingen online te vinden. . Het wordt ook wel een ‘silver shower’ genoemd.

Men spreekt van bukkake als een vrouw (of man bij homo's) ondergespoten wordt door een groep mannen. Bij het oorspronkelijke idee speelt vernedering en onderdanigheid een grote rol. Maar er zijn ook zat sletjes die het gewoon hartstikke geil vinden en er zijn ook vrouwen die het gevoel van controle juist krijgen door al die mannen die door haar klaarkomen.

Het gaat overigens niet altijd om het ejaculeren over een vrouw heen, maar de mannen kunnen bijvoorbeeld ook in een beker ejaculeren, waarna de vrouw alle sperma moet opdrinken. De mannen kunnen ook alleen over het gezicht of in de mond spuiten. Het is maar net wat de groep afspreekt om te doen, als de mannen wel maar allemaal over de vrouw of man heen spuiten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis