Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Hoe moet je neuken?

Door:
Sarah
Geplaatst:
05-07-2021
site.commets:
0

Dat lijkt een beetje een overbodige vraag, maar dat is het zeker niet. Hoe moet je neuken? Veel te veel mensen zullen nu opkijken en denken: pik in de kut en op en neer, toch? En ja, dat is ook neuken. Dat kan zelfs heel erg lekker zijn. Maar dan haal je niet er uit wat er in zit. Verre van zelfs. En dus is dit een onder behandeld onderwerp. Maar alles draait toch om sex, gaat over sex en bevat sex? Hoe kan het dan dat we niet weten hoe je moet neuken? Omdat het allemaal plat en oppervlakkig is. Omdat we er mee doodgegooid worden. Omdat er niet dieper op wordt in gegaan. En om echt te kunnen genieten van seks moeten we toch echt heel wat dieper gaan.

Neuken of seks hebben

Over het algemeen gezien wordt neuken snel geassocieerd met je kwakkie lozen, een vluggertje, naar de hoeren gaan, vooral niet te veel moeite doen. Seks hebben daarentegen is veel intenser, langduriger, heftiger, althans dat kan het zijn wanneer je weet wat je doet en je sexpartner zal ook sneller weer zin hebben om meer van je te genieten. Daarnaast is het voor jezelf toch ook veel geiler? Of misschien heb je die ervaring nog niet en ga je dat leren.

Neuken is simpel:
  • zorg dat de vrouw nat is en de man hard (hoeft niet eens altijd, maar is wel zo handig)
  • duw de penis in de vagina en ga op en neer
  • wel of geen condoom gebruiken / wel of niet er uit trekken voor het klaar komen.

Voor veel vrouwen is neuken niet genoeg om klaar te komen. Zij hebben seks nodig, moeten opgewarmd worden en hebben langer stimulatie nodig dan de man om een orgasme te bereiken.

Goede sex heeft wat meer nodig:
  • voorspel
  • een goede sfeer
  • intimiteit
  • afwisseling
  • techniek/gevoel
  • chemie

Voorbereiding neuken

Het begint met je voorbereiding, zorg voor een goede locatie zodat je niet gestoord kan worden. Al vinden sommige mensen dat juist geil, als je nog niet zo bedreven bent in het neuken is privacy wel zo prettig. Verzorg jezelf goed, zowel qua hygiƫne, maar ook zodat je lekker in je vel zit. Dat is voor jezelf en voor de ander veel prettiger en je hoeft je niet onverwacht ergens druk om te maken. Bijvoorbeeld dat je je niet op de juiste plekken geschoren hebt.

Zorg ook voor een goede sfeer als dat kan. Muziek, geuren, licht, het draagt allemaal bij aan een intieme en sexy sfeer. Zet je telefoon uit en laat de televisie uit. Bespring elkaar niet meteen, maar neem de tijd om te flirten en met elkaar te kletsen. Dit verhoogt de lust en de spanning alleen maar. Wanneer gaat er gekust worden? Zoek dat moment goed uit en zorg dat je een sensuele, onderzoekende kus geeft. Probeer rustig te blijven en niet als een wasmachine tekeer te gaan. Let er ook op dat je niet aan alle kanten kwijlt. Dat kan later zeker lekker zijn, maar meestal niet om op te warmen.

Opwarmen voor goede seks

Terwijl je elkaar aan het zoenen bent, zal de lust steeds groter worden je kan je handen dan lekker over elkaars lichaam laten gaan. Aftasten hoe ver je kan gaan, voelen hoe de ander reageert op jouw aanrakingen. Neem daar de tijd voor. Kleed elkaar langzaam uit en zoen de huid van de ander waar de naaktheid tevoorschijn komt. Elkaar ontdekken tijdens het voorspel kan ontzettend sensueel en lust verhogend werken.

Zeker bij een vrouw helpt het wanneer je haar vingert en beft om haar klaar te krijgen voor het neuken, en ja, dat kan je op twee manieren lezen. Goed leren beffen en vingeren is dan ook geen overbodige luxe. Begin altijd rustig en langzaam en houdt haar reactie in de gaten. Zorg voor afwisselende bewegingen, druk en snelheid.

Een man geniet er net zo goed van om gepijpt of afgetrokken te worden. Schroom dus niet om je uit te leven. Ook bij de man is het veel opwindender als je niet meteen als een wilde zijn pik verorbert. Onderzoek zijn pik en ballen rustig met je handen, mond, tong en lippen. Je kan hem dan helemaal wild maken binnen korte tijd, dus zorg er voor dat jij ook geniet. Anders kan het zo over zijn voor je er erg in hebt. Ben voorzichtig met je tanden en wissel je bewegingen en snelheid af.

Diverse standjes

Afwisseling in standjes is ook erg belangrijk. Ieder standje voelt namelijk anders aan voor zowel de man als de vrouw. Daarnaast kun je sommige dingen in het ene standje wel doen en in het andere standje niet. Denk dan bijvoorbeeld aan woman-on-top, ook wel cowgirl genoemd, dan kan de man met haar borsten en clitoris spelen terwijl de vrouw de man berijdt. Bij reversed cowgirl kan de man juist weer met het kontje van de vrouw spelen.

Missionaris en doggy zijn veruit de meest favoriete standjes van zowel mannen als vrouwen. Dat is dus heel goed om mee te beginnen. Het is aan te raden op onderzoek te gaan naar de vele soorten standjes die mogelijk zijn zodat je nog meer afwisseling in je sexleven kan brengen en nog meer intens kan neuken. Maak het in het begin niet te ingewikkeld, daar ga je van stuntelen en dat kan je onzeker maken. Hoe beter jij je bij de ander voelt, hoe lekkerder het is om te experimenteren.

Neuken is niet alleen maar pompen en op en neer gaan. Probeer ook hier het ritme af te wisselen. Vrouwen kunnen hun vagina spieren gebruiken om de penis extra te masseren tijdens het neuken en mannen kunnen het tempo afwisselen, maar ook hoe diep en hard ze stoten bijvoorbeeld. Vergeet tijdens het neuken ook niet dat je nog handen en een mond hebt om nog meer van elkaar te genieten. Dit verhoogt de lust alleen maar en zal het nog intenser maken.

Kijk elkaar aan! Dit wordt ontzettend onderschat en zowel mannen als vrouwen kunnen zich schamen om de ander aan te kijken wanneer ze aan het genieten zijn, maar zodra je ziet hoe geil je de ander maakt, wil je niet meer anders. Het is niet alleen heel erg intiem, maar ook ontzettend geil.

Spelen voor, tijdens en na de seks

Spelen, strelen en teasen zijn ontzettend belangrijk als je lekker wilt neuken. En niet alleen als voorspel, maar ook tijdens de seks en erna. Hoe meer je van elkaars lichaam geniet, des te geiler zal het neuken ook zijn. Ook even stoppen met neuken om elkaar op een andere manier te verwennen is een ontzettende aanrader.

Ga er in op, schaam je zo min mogelijk, probeer open te zijn over wat je voelt en lekker vindt, vertel elkaar en laat elkaar merken hoe opgewonden je raakt. Intimiteit heeft ook met openheid te maken, met jezelf kunnen laten gaan. Voor de lekkerste seks is dat heel erg belangrijk. En je zal er ook meer van op je gemak zijn. Hoe meer je geniet van de eerste keer lekker neuken, des te groter de kans is dat je meer wilt. Lekkere seks is helemaal niet bevredigend, het laat je verlangen naar steeds meer en dat verlangen wil je vooral ook bij je partner opwekken.

Hoe meer aandacht en gevoel jij in het neuken legt, des te geiler en beter het zal zijn. Neem de tijd, zorg dat jullie op je gemak zijn en geniet vooral van elkaars lichaam, van elkaars lust en zorg dat je elkaar een neukbeurt geeft om nooit meer te vergeten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis