Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Lekker samen genieten on de dekens?

IsabelleGee(46) schrijft:

Ik hoop dat gij nog niet slaapt want ik zou u eigenlijk iets willen vragen... Ik weet dat het nogal kort dag is maar ik heb morgen een dag vrij van werk, ik zou eigenlijk samen met mijn man een dagske naar zee gaan maar met het slechte weer gaat dat niet door en m heeft besloten om dan toch maar te gaan werken dus ik ben de ganse dag alleen thuis...

Dat is iets dat niet vaak voorvalt dus ik hoopte eigenlijk dat ik van de gelegenheid gebruik kon maken om u bij mij thuis uit te nodigen zodat we de hele dag lekker van elkaar kunnen gaan genieten! Maar ik weet dus niet of het voor u te laat is om een dag vrij te nemen?

Laat ge me iets weten? Ik zou het echt zalig vinden als ik u morgen zou zien!!!

Liefs uit Gent en slaapwel,

Isabelle

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met IsabelleGee? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
IsabelleGee !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

IsabelleGee

Gratis neuken met IsabelleGee?

Druk dan hier voor contact!