Wie wilt met mijn tepels spelen?

Katja
Mijn naam is:
Katja
Mijn leeftijd:
37 Jaar
Ik woon in:
Anderlecht
(Brussel)
Like mij?
10 Likes
Like mij!

Katja(37) schrijft:

Hallo leuke mannen,

Ik ben Katja, een spontane en gelukkige vrijgezelle dame uit Anderlecht. Ik heb een job die ik graag doe, leuke vrienden, en een fijne band met mijn familie.

Ik sport veel en dat is ook meteen mijn hobby. Daarnaast ben ik verzot op seks. Vooral mijn tepels zijn erg gevoelig. Ik heb dikke tieten en ik vind het heerlijk als jij er mee speelt.

Ik ben niet per se op zoek naar iemand uit de buurt, naast seks zie ik een lat-relatie ook zitten, respectvol, liefdevol, verzorgd en hygiƫnisch, zijn andere punten die ik belangrijk vind.

Deze advertentie valt onder:

Wil je neuken met Katja? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Katja !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Katja

Gratis neuken met Katja?

Druk dan hier voor contact!